Ring til os på: +45 70 22 20 60

Søg
Close this search box.

Velux vinduer

JK Nilsson

- Montering af Velux vinduer

Hos JK Nilsson Tømrer- og Snedkermester kan vi hjælpe med en bred vifte af forskellige opgaver inden for vores felt, og en af dem er montering af Velux Vinduer.

Jesper, som ejer virksomheden, har tidligere arbejdet 4 år om tekniker hos Velux Danmark. Vi kan derfor garantere et indgående kendskab til de forskellige Velux-produkter samt monteringen af dem. Denne erfaring kommer dig som kunde til gode, både når du skal vælge det rette produkt til dit hjem, og når monteringsarbejdet skal glide så let som muligt.

Nyd godt af fordelene ved udskiftning af vinduerne

Der er flere gode grunde til at få foretaget en udskiftning af vinduerne i dit hjem. Gamle vinduer lukker ikke lige så tæt som nye, og derfor vil montering af nye vinduer typisk resultere i en markant besparelse på varmeregningen. Samtidig kan nye vinduer som for eksempel dem fra Velux være med til at lukke mere lys ind i hjemmet, hvilket kan være med til at reducere el-forbruget med op mod 20%.

Velux er blandt andet kendt for deres ovenlysvinduer

Velux står bag flere forskellige løsninger, så du har rig mulighed for at finde den helt rette til dit hjem. Velux er blandt andet kendt for deres ovenlysvinduer, som fås i et væld af forskellige modeller og som både manuelle og fjernbetjente løsninger. Med Velux ovenlysvinduer kan du få mest muligt ud af dagslyset, ligesom de gør det nemmere at få luftet godt ud. Hos JK Nilsson har vi et indgående kendskab til de forskellige Velux vinduer, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den bedste løsning, ligesom vi også gerne står for den efterfølgende montering. 

Vil du vide mere om montering af Velux vinduer?

Har du spørgsmål til montering af Velux vinduer eller prisen på det? Så står vi klar til at hjælpe. Her på siden har vi samlet tre priseksempler, der kan give dig en ide om priserne på montering af Velux vinduer. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et mere præcist prisoverslag. Vi kan kontaktes på 70 22 20 60, ligesom du også er velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular.

Kontakt os i dag ​

Få en dybdegående snak om dit næste projekt og et uforpligtende tilbud