Malerarbejde

JK Nilsson

- Malerfirma på Nordsjælland

Søger du et malerfirma på Nordsjælland? Så er du kommet til det rette sted. Hos JK Nilsson hjælper vi dagligt med alle typer af malerarbejde. Så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på malerarbejde, som matcher dine behov.

Malerarbejde for erhverv og private

Vi står klar til at tage professionel hånd om malerarbejde for både erhvervskunder og private, og ingen opgave er for stor eller lille. Vi har indgående erfaring med maling af lofter og vægge, maling af vinduer, tapetsering og mange andre typer af malerarbejde, og hos os er du sikret et veludført resultat hver eneste gang. Den høje kvalitet i arbejdet er nemlig alfa og omega for os, og vi er først tilfredse, når vores kunder også er det. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt vejledt fra start til slut i projektet. Du er derfor velkommen til at spørge om stort og småt i forbindelse med dit malerarbejde, hvis der er noget, du har brug for at vide nu og her. Vi sørger selvfølgelig også for en løbende dialog med dig, så du ved, hvordan arbejdet skrider frem og kender tidshorisonten for udførslen af arbejdet.

Indvendigt og udvendigt malerarbejde

Hos JK Nilsson er vi et hold af dygtige håndværkere, der kan varetage forskellige typer af opgaver inden for blandt andet tømrerarbejde og malerarbejde. Søger du en entreprenør på Nordsjælland, som kan tage hånd om flere forskellige opgaver, så laver vi gerne et samlet tilbud på udførslen af arbejdet.

Vælger du os til at stå for malerarbejdet i din virksomhed eller i dit hjem, så kan du være sikker på at få et godt resultat, som du kan nyde godt af i mange år frem. Har du specifikke ønsker, vi skal tage højde for, så fortæl os gerne om dem.  Som maler for erhverv og private gennem mange år har vi prøvet det meste, så vi kan med stor sandsynlighed også imødekomme dine ønsker. Og vi skræddersyr hellere end gerne en løsning til dig.

Kontakt os i dag

Har du brug for hjælp til malerarbejde på Nordsjælland, så ring gerne til os på 70 22 20 60 og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Så står vi gerne for at lave et tilbud til dig, som selvfølgelig er ganske uforpligtende.