Ring til os på: +45 70 22 20 60

Søg
Close this search box.

Tapetsering

JK Nilsson

- Tapetsering

Måske trænger du til forandring i dit hjem, og måske er tapetet begyndt at se lidt træt ud? Så kan du med fordel lade os stå for tapetseringen. Ved at overlade tapetseringen til professionelle kan du være sikker på, at samlingerne passer sammen, og det flottest mulige resultat skabes. Vi kender processerne ud og ind, og vi ved, hvordan arbejdet udføres bedst muligt.

Tapetsering med øje for det gode resultat

Hos JK Nilsson sætter vi en ære i altid at levere et solidt stykke arbejde, som vores kunder kan nyde godt af. Det gælder også, når vi står for tapetsering.

Der findes et væld af forskellige typer af tapet, og vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis du har brug for hjælp til at udvælge den helt rette slags. Tapet kan både bruges som underlag for maling, og det kan anvendes som vægbeklædning i sig selv.

Vi kan tage hånd om alle dele af projektet, helt fra nedrivning af det nuværende tapet, tapetsering og eventuel efterfølgende maling af væggen. I prisen er også medregnet afdækning i dit hjem eller virksomhed samt efterfølgende oprydning. Vi sørger for, at en fair pris går hånd i hånd med et solidt stykke arbejde. Du kan derfor trygt vælge os, hvis du har brug for hjælp med tapetsering af en eller flere vægge i dit hjem eller din virksomhed.

professionel tapetsering i hjem
hobbykniv holdes op mod væg

Få et tilbud på tapetsering

Vi varetager tapetsering i både private hjem og virksomheder, og vi hjælper også gerne dig, uanset om opgaven er stor eller lille. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig på priserne på tapetsering. Når vi har hørt mere om din opgave, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig. Vil du have professionel hjælp til tapetsering? Så ring gerne til os på 70 22 20 60 og fortæl os mere om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Kontakt os i dag ​

Få en dybdegående snak om dit næste projekt og et uforpligtende tilbud