Forside/ Entreprise

JK Nilsson

Entreprenør på Nordsjælland

Uanset om du søger en entreprenør eller hjælp til totalentreprise på Nordsjælland, så kan vi hos JK Nilsson være behjælpelige. Vi har et godt kendskab til lokalområdet, hvilket kommer dig til gode. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en dygtig entreprenør på Nordsjælland. 

JK Nilsson Tømrer- og Snedkermester

– dit entreprenørfirma på Nordsjælland

Hvis du vil have kompetent hjælp af et erfarent entreprenørfirma på Nordsjælland, så kan du trygt kontakte JK Nilsson Tømrer- og Snedkermester ApS. Uanset opgavens omfang sørger vi for at levere et solidt stykke arbejde, som du kan nyde godt af i mange år frem.

Vi et er hold af erfarne håndværkere, som kan hjælpe dig med forskellige typer af entreprise, ligesom vi også kan tilbyde at varetage totalentreprise. Her står vi både for den indledende planlægning af projektet samt den efterfølgende udførsel af byggeriet. Ved store byggeprojekter i virksomheder kan totalentreprise udgøre et godt valg. Som din totalentreprenør vil vi sørge for at bevare overblikket over hele projektet og de forskellige parter, der indgår i det, så byggeprojektet føres sikkert i mål.

Kontakt os for et tilbud på entreprise

Uanset om du som privatkunde søger en entreprenør på Nordsjælland, eller om vi skal varetage totalentreprise i forbindelse med et større byggeri i din virksomhed, så står vi hos JK Nilsson klar til at hjælpe.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om entreprise eller totalentreprise. Fortæller du os mere om dine ønsker, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. Du kan ringe til os på 70 20 22 60, og du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular.