Ring til os på: +45 70 22 20 60

Søg
Close this search box.

Om os

JK Nilsson

- Om os

Jesper Krogh Nilsson Tømrer- og Snedkermester ApS er ejet og drevet af Jesper Krogh Nilsson, som er af den grundholdning, at man altid skal gøre sig umage. Det gælder også for de forskellige typer af arbejde, som hver eneste dag bliver taget hånd om i virksomheden. Her kan du være sikker på, at kvaliteten af arbejdet er i orden, og at priserne er fair og gennemskuelige. På inspirationssiden kan du se nærmere på nogle af de projekter, vi tidligere har arbejdet på. 

Vælger du Jesper Krogh Nilsson Tømrer- og Snedkermester ApS er, så gør vi vores for at indgå i en tæt dialog med dig og yde god rådgivning. Vi ved, at vores arbejde er bygget på din tillid til os som håndværkere såvel som til det færdige resultat.

Vi udfører alt inden for tømrer-, snedker– og malerarbejde, og ingen opgave er for stor eller lille. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på udførslen af lige præcis din opgave.

Youtube

Hvis I er interesseret i tømrerarbejde og malerarbejde, så vil jeg opfordre jer til at besøge min YouTube-kanal. Her kan I finde en række videoer, hvor jeg viser, hvordan jeg udfører forskellige opgaver inden for tømrer- og malerarbejde.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag ​

Få en dybdegående snak om dit næste projekt og et uforpligtende tilbud