“Velkommen til min hjemmeside.

Jeg har den grundholdning, at man altid skal forsøge at gøre sig umage. Sådan har jeg det ikke mindst i mit arbejde og i mit forhold til kunderne. Derfor må det handle om, at kvaliteten af arbejdet skal være i orden. Prisen skal være fair og gennemskuelig. Det handler om en god dialog og en god rådgivning. Det handler ikke mindst om tillid – kundens tillid til håndværkeren og det færdige resultat. Samme forventninger ville jeg selv have som kunde. Jeg er taknemmelig for de mange positive tilbagemeldinger, jeg får fra mine kunder. Det tager jeg som udtryk for, at det betaler sig at gøre sig umage på enhver måde. Jeg håber, du vil kontakte mig med dine spørgsmål og overvejelser. Så kan jeg hjælpe dig godt i gang med dit kommende projekt.”
 
Med venlig hilsen
Jesper Krogh Nilsson
 
 
Jeg har 30 års erfaring i byggebranchen med et solidt kendskab til både små og store opgaver.  Derfor kan jeg også tilbyde alt inden for tømrer- og snedkerarbejde. Her er nogle få eksempler:
 
Velux produkter – vinduer, elstyringer, skifte tætningslister, energiglas
Vinduer og døre – udskiftninger, skifte tætningslister, energiglas
Renovering – reparationer af vinduer og døre
Tag og kviste – udskiftninger, nymonteringer
Køkken – nymonteringer, udskiftning af bordplader
Garage, carporte og skur – nyopførelser, reparationer
Hegn – opsætning af plankeværk
Forsikringsskader – vandskader, råd- og svampeskader
Specialopgaver – eksempelvis arkitekttegnede skriveborde, klatrevægge
Låseservice – montage af låsecylindre og låsekasser
CNC – CNC bearbejdning på 4-akset CNC fræser

Anbefalinger

Anja

Kongensgavevej 5D

“1.000 tak for godt samarbejde både med dig, Kenneth og Morten. Det er så skønt, at I har levet op til forventningerne hele vejen igennem. Det har været nemt, og det var lige det, der var meningen.

Så ingen tvivl om, at jeg vil anbefale jer, hvis nogen efterspørger kvalitet, overholdelse af aftaler mm.

Håber det på et tidspunkt bliver aktuelt at have jer med igen i forbindelse med isolering af skunk og etablering af skråvinduer i min stue.”

Kerstin Vallentin

Art Buyer - VELUX A/S

“Vi har igennem de sidste 3 år arbejdet tæt sammen med Jesper Krogh Nilsson. Jesper løser mange forskelligartede byggeopgaver for os – til vores foto- og filmoptagelser.

Jesper er pålidelig og kompetent – han fungerer som vores sparringspartner lige fra idéfasen til det endelige resultat står klar. Vi er meget tilfredse med samarbejdet!”

Ellinor & Preben Cortsen

Kongensgavevej 5D

En meget tiltalende mand, en specialist på sit område og meget tillidsvækkende, sådan var ordene fra Kongensgavevej 7E, da jeg forespurgt dem hvordan det gik. Samme roser er også fra 5D. Da min kones søn arbejder hos Østerbro Tømmerhandel i Gilleleje, har jeg givet ham et visitkort fra dig. Det er jo et sted, hvor man nogen gange kommer ud for forespørgsler om VELUX. Det samme har jeg tænkt at give S.A Petersens Trælast, Rundinsvej i Helsinge. Vi ønsker dig alt vel med dit nye firma og håber at du vil videregive din ånd og geist til dine kommende medarbejdere.

Kenneth

Kenneth

Tømrer

jbekjbjkfbdsjkfbsdkbfkslggs

Kenneth

Kenneth

Tømrer

jbekjbjkfbdsjkfbsdkbfkslggs

Kenneth

Kenneth

Tømrer

jbekjbjkfbdsjkfbsdkbfkslggs

Kenneth

Kenneth

Tømrer

jbekjbjkfbdsjkfbsdkbfkslggs

Kenneth

Kenneth

Tømrer

jbekjbjkfbdsjkfbsdkbfkslggs

Kenneth

Kenneth

Tømrer

jbekjbjkfbdsjkfbsdkbfkslggs