Ring til os på: +45 70 22 20 60

Søg
Close this search box.

Snedkerarbejde

JK Nilsson

- Snedker på Nordsjælland

Som tømrer og snedker på Nordsjælland kan vi hos JK Nilsson tage hånd om en bred vifte af forskellige opgaver. Uanset opgavens omgang går vi til den med en tilgang om at levere både æstetik og godt håndværk. Kun det bedste er godt nok for os, og vi er derfor også først tilfredse, når du er det. Vælger du os som din snedker på Nordsjælland, så er du sikret veludført arbejde til en fair pris.

På vores snedkeri tager vi hånd om din opgave

På vores snedkeri i Kvistgård på Nordsjælland råder vi over avanceret udstyr, som gør os i stand til at udføre så godt som alle typer af opgaver. Søger du en møbelsnedker på Nordsjælland, så kan vi også her være behjælpelige. Som møbelsnedker kan vi hjælpe med at lave møbler lige efter dine ønsker, og vi står for både konstruktionen af dem og udfærdigelse af det færdige produkt.  

Indgående erfaring med blandt andet fodlister, indfatninger og indvendige døre

Som snedker på Nordsjælland har vi indgående erfaring med blandt andet fodlister, indfatninger og indvendige døre. Men du skal ikke være bange for at kontakte os, hvis du har et projekt, der adskiller sig fra det ovenstående. For uanset hvilken ide eller opgave du går rundt med, så er du mere end velkommen til at vende den med os. Vi har med sikkerhed et bud på, hvordan den på bedst mulig vis kan løses, og vi står også gerne for udførslen af arbejdet.

Kontakt JK Nilsson – din lokale snedker på Nordsjælland

Vil du have sparring med en erfaren snedker på Nordsjælland, så er du velkommen til at ringe til os på 70 22 20 60. Vi tager en uforpligtende snak og kommer med en eller flere løsningsforslag, som du kan vælge at benytte dig af. Kontakt gerne JK Nilsson – din lokale snedker på Nordsjælland.

Kontakt os i dag ​

Få en dybdegående snak om dit næste projekt og et uforpligtende tilbud