Ring til os på: +45 70 22 20 60

Søg
Close this search box.

Maling af vinduer

JK Nilsson

- Maling af vinduer

Maling af vinduerne indendørs såvel som udendørs kan gøre en stor forskel for helhedsindtrykket af din bolig eller din virksomhed. Vi står gerne for maling af dine vinduer, ligesom vi også kan rådgive dig om de bedste løsninger, når det kommer til farvevalg og vedligeholdelse af dine vinduer.

Professionel maling af vinduer indendørs og udendørs

Vil du have det bedst mulige resultat, når det kommer til maling af dine vinduer, så er der god grund til at overlade arbejdet til professionelle. Vælger du os hos JK Nilsson til at tage hånd om maling af dine vinduer, så er du sikret et flot og holdbart resultat.  

De udvendige vinduer bliver udsat for lidt af hvert, og der er derfor særligt god grund til fra tid til anden at gøre noget for at holde dem ved lige. Er der tale om trævinduer, så kan et lag træbeskyttelse og et frisk lag maling gøre hele forskellen. Det kan både være med til at give nyt liv til vinduerne samt forlænge deres levetid. Med maling af de udvendige vinduer kan du samtidig gøre dit for at undgå råd og svamp. Prisen for maling af de udvendige vinduer kan derfor være ganske godt givet ud.

Frisk looket op og gør en markant forskel for hele rummet

Der er ligeledes god grund til at få malet de indvendige vinduer. Det kan være med til at friske looket op og gøre en markant forskel for hele rummet. Vi ved, at det kan virke som en uoverskuelig opgave at få malet vinduerne, og derfor gør vi vores for, at det hele glider så let som muligt, når du vælger os til at stå for arbejdet. Vi er selvfølgelig også lydhøre over for din ønsker, så vi kan levere et stykke arbejde, du får mest mulig glæde af.

Maling af vinduer med fokus på dine behov

Vælger du os til at stå for maling af dine vinduer, så kan du være sikker på, at der helt fra den første samtale, og til arbejdet er klaret, er fokus på dine behov. Vi gør også vores for at være fleksible, når det kommer til tidspunktet, så det passer bedst muligt ind i dine andre planer.

Ud over maling af vinduer kan vi også hjælpe med tapetsering og maling af lofter og vægge. Uanset hvilken type af opgave der er tale om, sørger vi for fuld gennemsigtighed, både når det kommer til udførslen af arbejdet og din pris. Vi holder dig løbende opdateret på, hvordan arbejdet skrider frem, og du kan være sikker på, at alt er medregnet i prisen, så du undgår ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales.

Kontakt os i dag

Vi står gerne for maling af vinduer for private såvel som i virksomheder. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på dit malerprojekt.  Du kan benytte dig af vores kontaktformular, og du er også velkommen til at ringe til os på 70 22 20 60. Skulle du have specielle ønsker, så fortæl os gerne om dem. Så vil vi gøre vores for at imødekomme dem.

Kontakt os i dag ​

Få en dybdegående snak om dit næste projekt og et uforpligtende tilbud