Forside/ Tømrerarbejde

JK Nilsson

– tømrerfirma på Nordsjælland​

Hos JK Nilsson vil vi være dit foretrukne tømrerfirma på Nordsjælland. Vælger du os til at tage hånd om din opgave, så kan du være sikker på, at vi leverer et godt stykke arbejde, som du kan nyde godt af i lang tid fremover.  Med os kan du være sikker på at få et tømrerfirma, du kan regne med.

JK Nilsson

Vi tager hånd om små og store tømreropgaver på Nordsjælland​

Hos JK Nilsson er vi et hold af dygtige tømrere, som alle står klar til at løfte din opgave og skabe et godt resultat. Måske har du brug for hjælp til et større renoveringsarbejde i dit hjem, og måske skal du have lavet en tilbygning til dit hjem eller dit sommerhus? Så kan du trygt overlade opgaven til os.

Det kan virke som et uoverskueligt projekt at skulle have lavet forskellige typer af arbejde i virksomheden eller i hjemmet, men som din tømrer på Nordsjælland gør vi vores for at gøre processen så overskuelig som muligt. Vi sætter en ære i at indgå i en dialog med dig, så du kan træffe dine valg på et oplyst grundlag. Samtidig sørger vi for, at du er med fra start til slut, så du altid ved, hvordan arbejdet i dit hjem eller din virksomhed skrider frem.

Vi råder også over et snedkerværksted, hvor vi kan tilbyde at lave håndlavede møbler i høj kvalitet. 

Tømrerfirma med base i Kvistgård på Nordsjælland

Vores tømrerfirma har til huse i Kvistgård, og vi kan således køre ud til opgaver på hele Nordsjælland. Du er velkommen til at kontakte os og fortælle mere om lige præcis din opgaver, så står vi gerne for at lave et uforpligtende tilbud til dig. Udfylder du vores kontaktformular, så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også vælge at ringe til os på 70 20 22 60.

Lad os tage professionel hånd om dit projekt