Ring til os på: +45 70 22 20 60

Søg
Close this search box.

Renovering

JK Nilsson

- Renoveringsarbejde

Hos JK Nilsson tager vi hånd om mange forskellige typer af renoveringsarbejde. Måske har du boet i dit hus i mange år, og det har nu fået brug for en større eller mindre renovering? Det kan også være, du netop har købt nyt hus, som du ønsker at sætte dit eget præg på med en grundig renovering. Vi tager hånd om renoveringsarbejde for både private og erhverv, og arbejdet bliver altid udført med øje for den høje kvalitet. Det er din garanti for et flot og ikke mindst holdbart resultat. Er du på udkig efter en kompetent tømrer til renovering, så kan du trygt vælge JK Nilsson.

Lad os tage professionel hånd om dit renoveringsarbejde

Som tømrerfirma med mange års erfaring kan vi tage hånd om bred vifte af forskellige opgaver inden for renoveringsarbejde. Det kan også være, en til- eller ombygning er den rette løsning? Så står vi også gerne for det. 

Husk, at vi også kan hjælpe med tagrenovering samt udskiftning af Velux vinduer

Renovering af hus

Renovering af gulv

Renovering af loft

Renovering af køkken

Renovering af tag

Renovering af facade

Søger du en tømrer, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde til en fair pris, så er der god grund til at vælge JK Nilsson. Vi går ind for fuld gennemsigtighed, både når det kommer til udførslen af arbejdet og til prisen. Vi rådgiver hellere end gerne, så renoveringsarbejdet matcher dine ønsker på bedste vis. Og du kan være sikker på, at prisen vil være den, du har fået oplyst fra start. Hos os er der ingen ubehagelige overraskelser.

Renoveringsarbejde på Nordsjælland

Med base i Kvistgård kører vi ud til renoveringsarbejde på hele Nordsjælland. Hvis du vil vide mere om renoveringsarbejde, og hvordan vi kan hjælpe med lige præcis din opgave, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi tilbyder kompetent rådgivning og kan ligeledes give dig et uforpligtende tilbud på den type af renoveringsarbejde, du har brug for hjælp til. Ring til os på 70 20 22 60 eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jesper K N
Kontakt os i dag ​

Få en dybdegående snak om dit næste projekt og et uforpligtende tilbud