Ring til os på: +45 70 22 20 60

Søg
Close this search box.

Renovering

JK Nilsson

- Renoveringsarbejde i Nordsjælland

Hos JK Nilsson tager vi hånd om mange forskellige typer af renoveringsarbejde. Vi håndterer et bredt spektrum af renoveringsprojekter, fra mindre justeringer til omfattende ombygninger. Måske har du boet i dit hus i mange år, og det har nu fået brug for en større eller mindre renovering, eller har du netop købt et nyt hus, som du ønsker at personliggøre gennem en grundig renovering? Uanset hvad, er vi din pålidelige samarbejdspartner til renoveringsarbejde i Nordsjælland. Vi tager hånd om renoveringsarbejde for både private og erhverv, og arbejdet bliver altid udført med øje for den høje kvalitet. Det er din garanti for et flot og ikke mindst holdbart resultat. Er du på udkig efter en kompetent tømrer til renovering, så kan du trygt vælge JK Nilsson.

Lad os tage professionel hånd om dit renoveringsarbejde

Som tømrerfirma med mange års erfaring kan vi tage hånd om bred vifte af forskellige opgaver inden for renoveringsarbejde. Det kan også være, en til- eller ombygning er den rette løsning? Så står vi også gerne for det. 

Vi tilbyder også specialiseret hjælp til tagrenovering samt udskiftning af Velux vinduer

Renovering af hus

Renovering af gulv

Renovering af loft

Renovering af køkken

Renovering af tag

Renovering af facade

Hvorfor vælge JK Nilsson til din husrenovering?

Søger du en tømrer, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde til en fair pris, så er der god grund til at vælge JK Nilsson. Vi går ind for fuld gennemsigtighed, både når det kommer til udførslen af arbejdet og til vores prissætning. Vi rådgiver hellere end gerne, så renoveringsarbejdet matcher dine ønsker på bedste vis. Og du kan være sikker på, at prisen vil være den, du har fået oplyst fra start. Hos os er der ingen ubehagelige overraskelser.

Din lokale tømrer på Nordsjælland

Med base i Kvistgård kører vi ud til renoveringsarbejde på hele Nordsjælland. Vi er dedikerede til at levere professionelle resultater, der overgår dine forventninger. Hvis du vil vide mere om vores renoveringsarbejde, og hvordan vi kan hjælpe med dit renoveringsprojekt, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi tilbyder kompetent rådgivning og kan ligeledes give dig et uforpligtende tilbud på den type af renoveringsarbejde, du har brug for hjælp til. 

Ring til os på 70 20 22 60 eller udfyld vores kontaktformular her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jesper K N

Renovering af dit hus

At renovere dit hus kræver en tømrer til renovering, der forstår dine behov og visioner. Hos JK Nilsson tilbyder vi løsninger til enhver renoveringsopgave. Vores erfaring med renoveringsarbejde sikrer, at dit projekt bliver gennemført med præcision og omhu. Uanset om du har brug for en mindre renovering eller en total ombygning, kan vi hjælpe dig med at skabe dit drømmehjem.

Kontakt JK Nilsson i dag for at få mere information om vores renoveringsarbejde i Nordsjælland og lad os hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

Kontakt os i dag ​

Få en dybdegående snak om dit næste projekt og et uforpligtende tilbud