Tagarbejde

JK Nilsson

- Tagarbejde

Søger du hjælp til tagrenovering på Nordsjælland? Så står vi hos JK Nilsson klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med renovering af tage, og vi hjælper også gerne med at skabe et flot og holdbart resultat hos dig. Måske er du i tvivl om, hvorvidt der er brug for et helt nyt tag, eller om en tagrenovering er tilstrækkelig? Så kommer vi gerne forbi og ser nærmere på dit tag. Her kan vi lave en professionel vurdering og rådgive dig omkring, hvad der bedst kan betale sig i lige præcis dit tilfælde.

Nyd godt af de mange fordele ved en tagrenovering

Dit tag har til formål at beskytte huset mod vind og vejr og bliver således udsat for lidt af hvert. Over tid vil det derfor være nødvendigt med løbende vedligeholdelse og renovering af taget. Når det kommer til tagrenovering, vil vores fremgangsmåde variere alt efter typen af sten og plader. Vi starter dog altid med at foretage et grundigt tageftersyn, hvor vi tjekker for huller samt løse eller defekte tagsten. Derudover tjekker vi undertaget igennem for huller og utætheder samt gennemgår isoleringen af loftet. Vi tjekker også inddækninger, kviste og ovenlysvinduer for til sidst at udbedre skaderne. Vi sørger også for at efterspænde skruer, plader og sten. Vi går grundigt til værks i forbindelse med en tagrenovering, og du kan være sikker på, at vi udfører arbejdet til en fair pris.

Fyrer du for gråspurvene?

Hvis du har et utæt tag, så fiser varmen lige ud, og det er selvfølgelig ikke optimalt på den måde at fyre for gråspurvene. Med en tagrenovering kan du få tætnet taget, så du kan få mest muligt glæde at dit dyrt købte varme. En tagrenovering kan derfor også være en god investering, som kan resultere i besparelser på din varmeregning. Med tagrenovering kan vi udbedre både små og store skader på dit tag, og du slipper foreløbigt for at skulle investere i et nyt.

Vi har fokus på sikkerhed og høj kvalitet

Vi holder til i Kvistgård og hjælper således med tagrenovering på hele Nordsjælland. Lader du os stå for tagrenovering, så kan du være sikker på, at vi har fokus på både sikkerhed og den høje kvalitet i arbejdet. Vi sørger for at indgå i en tæt dialog med dig, så vi kan træffe dine valg på et oplyst grundlag. Samtidig får du fuld gennemsigtighed, når det kommer til prisen på din tagrenovering, så du undgår ubehagelige overraskelser, når regningen til slut skal betales.

Vil du vide mere om tagrenovering?

Vi står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til tagrenovering og tagarbejde. Vi har mange vellykkede tagrenoveringsprojekter bag os, og vi står klar til også at tage god hånd om dit. Vi udfører tagrenovering, som både du og vi kan være stolte af. Ring gerne til os på 70 22 20 60, hvis du vil have professionel hjælp til din tagrenovering.