Ring til os på: +45 70 22 20 60

Søg
Close this search box.

Tilbygning og ombygning

JK Nilsson

- Tilbygning og ombygnig

Hos JK Nilsson har vi mange års erfaring med at lave tilbygninger til huse, og vi hjælper også gerne dig. Der er flere gode grunde til at få lavet en tilbygning til dit hus eller sommerhus. Du får mere plads at gøre godt med, og samtidig vil tilbygningen være med til at sørge for, at ejendomsværdien stiger. Nedenfor gør vi dig klogere på alt det, der er værd at vide om tilbygninger.

Vi gør dine tilbygningsdrømme til virkelighed

Måske vil du gerne have nye muligheder med en tilbygning til dit hus, og måske er det sommerhuset, der skal have en udvidelse? Vi hjælper også gerne med at skabe udestuer, skure eller garager, hvis det er det, du drømmer om. Med mange år i branchen har vi taget hånd om en bred vifte af forskellige tilbygnings- og ombygningsopgaver, og det kommer dig som kunde til gode. Hos os er du nemlig sikker på at få et veludført resultat, som du kan få stor glæde af. Samtidig lægger vi vægt på at tilbyde fair priser med fuld gennemsigtighed, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Værd at vide om tilbygninger

Mange er nysgerrige på, hvad en tilbygning koster, og det kan vi godt forstå. For hvor stor en del af budgettet skal egentlig sættes af til at gøre drømmen om en tilbygning til virkelighed? Det vil i høj grad afhænge af valget af materialer samt antal kvadratmeter, der er tale om. Fortæller du os mere om din opgave vedrørende tilbygning eller ombygning, så laver vi gerne et prisoverslag.

 

Mange vil også gerne vide, hvor lang tid en tilbygning tager. Svaret på det afhænger i høj grad af, hvor kompliceret opgaven er. Er der for eksempel tale om 1, 2 eller 3 plan, og skal der også laves køkken eller badeværelse? Når du lader os stå for din tilbygning, så sørger vi altid for at lave en tidsplan for arbejdet, så du får en idé om, hvornår du kan forvente, at tilbygningen til dit hus står klar. 

Spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til en eventuel tilbygning til dit hus, så besvarer vi dem gerne. Vi tilbyder også at komme hjem til dig, så vi kan lave en mere præcis vurdering af opgaven samt udarbejde et uforpligtende tilbud. Du kan benytte dig af vores kontaktformular, og du er også velkommen til at ringe til os på 70 22 20 60.

Kontakt os i dag ​

Få en dybdegående snak om dit næste projekt og et uforpligtende tilbud