Masser af lys – masser af trivsel

Huset ligger på Kongelundsvej i Kastrup og er et ganske almindeligt 1-planshus. Familien Lund var kede af det dunkle køkken og den mørke mellemgang ved værelserne. Det betød, at det også i dagtimerne var nødvendigt at have lyset tændt.
Familien tog kontakt til tømrer Jesper Krogh Nilsson for at få en løsning på problemet. Jesper foreslog en ovenlysskakt i køkken eller i stuen, som ligger i forbindelse med køkkenet. For at være sikker på den rigtige løsning, konsulterede familien salgskonsulenten ved VELUX Danmark, der anbefalede, at ovenlyset blev placeret i køkkenet, hvor der var mest behov for at få lys ned. Med to ovenlys ville der være nok lys til, at også stuen blev lyst op.

Det er en daglig glæde

”Vi valgte at få monteret INTEGRA ovenlysvinduer med fjernbetjening, og vi er simpelthen så glade for, at vi fik gjort noget ved problemet med det mørke køkken. Det tog kun 3 dage for Jesper at montere ovenlys med lysskakt og lystunnel i gangen. Og det selv om vinduerne er centreret over havedøren, så der skulle laves en udveksling i spærene. Nu vælter lyset ned i køkkenet og i stuen, så det er helt anderledes lyst og venligt”, fortæller Denise Lund. Den mørke gang blev klaret med den nye VELUX lystunnel, og for at tilgodese behovet for lys om aftenen, blev der monteret elektrisk lyskit i tunnelen. ”Med lystunnelen i gangen er det ligesom at have gratis lys om dagen – og lyskittet giver godt lys om aftenen. Alt i alt er vi meget glade for løsningen. Vi har fået ”blod på tanden” og overvejernu at bruge ovenlys andre steder i huset”, slutter Denise.

Erfaren tømrer

Jesper er vant til at montere ovenlysvinduer fra VELUX, idet han har ansvaret for det speciale ”Jeg har imidlertid ikke prøvet at montere VELUX lystunnel før, men det var da meget nemt”, siger Jesper. ”Når man er vant til at montere VELUX ovenlys, er der slet ingen ben i at sætte lystunnellen op”.
Huset ligger på Kongelundsvej i Kastrup og er et ganske almindeligt 1-planshus. Familien Lund var kede af det dunkle køkken og den mørke mellemgang ved værelserne. Det betød, at det også i dagtimerne var nødvendigt at have lyset tændt. Lysskakten er udført med gipsplader og 2 VELUX GGU INTEGRA vinduer. VELUX lystunnelen på loftet. Jesper har stor erfaring med montering af VELUX ovenlysvinduer – og nu også i VELUX lystunnel.