Anbefalinger

Ellinor & Preben Cortsen

Kongensgavevej 5D

“En meget tiltalende mand, en specialist på sit område og meget tillidsvækkende, sådan var ordene fra Kongensgavevej 7E, da jeg forespurgt dem hvordan det gik. Samme roser er også fra 5D. Da min kones søn arbejder hos Østerbro Tømmerhandel i Gilleleje, har jeg givet ham et visitkort fra dig. Det er jo et sted, hvor man nogen gange kommer ud for forespørgsler om VELUX. Det samme har jeg tænkt at give S.A Petersens Trælast, Rundinsvej i Helsinge. Vi ønsker dig alt vel med dit firma og håber at du vil videregive din ånd og geist til dine kommende medarbejdere.”

Anja

Esrumvej

“1.000 tak for godt samarbejde både med dig, Kenneth og Morten. Det er så skønt, at I har levet op til forventningerne hele vejen igennem. Det har været nemt, og det var lige det, der var meningen. Så ingen tvivl om, at jeg vil anbefale jer, hvis nogen efterspørger kvalitet, overholdelse af aftaler mm. Håber det på et tidspunkt bliver aktuelt at have jer med igen i forbindelse med isolering af skunk og etablering af skråvinduer i min stue.”

Inger Sorgenfrei

Bakkevænget 4

“Jeg vil bare lige endnu engang takke dig og dine folk for et fantastisk job og især Dig også for et utrolig velfungerende samarbejde. Det har været en gave at finde en håndværker som Dig. Tak.”

Kim S. Andreasen

Snerlevej 3

“Jesper Nilsson har været hovedentreprenør på bygningen af vores nye carport. Det var et noget større projekt, end bygningen af en carport sædvanligvis er, bl.a. p.g.a. størrelsen (54 kvm), den arkitekttegnede facon med tredelt tag til solceller, og støbning af betonfundament og -gulv på et lidt vanskeligt sted. På trods af at arkitekten svigtede totalt i udførelsesfasen gennemførte Jesper Nilsson og hans samarbejdspartnere byggeriet til vor meget store tilfredshed. Jesper & co. udviste hele vejen igennem en stor faglig stolthed og entusiasme, og Jesper har optrådt meget professionelt ved bl.a. at sørge for, at alle aftaler blev bekræftet skriftligt, og at insistere på, at byggeriet blev godkendt af kommunen. Alle naboer har uopfordret rost både håndværkerne og det færdige resultat. Vi kan selvsagt på det varmeste anbefale Jesper Nilssons firma.”

Kerstin Vallentin

Art Buyer - VELUX A/S

“Vi har igennem de sidste 8 år arbejdet tæt sammen med Jesper Krogh Nilsson. Jesper løser mange forskelligartede byggeopgaver for os – til vores foto- og filmoptagelser. Jesper er pålidelig og kompetent – han fungerer som vores sparringspartner lige fra idéfasen til det endelige resultat står klar. Vi er meget tilfredse med samarbejdet!”

Karsten Wessel Kam Eriksen

Toftevej 7B

“Hej Jesper
Mange tak for endnu en behalig og effektiv bestilling og udførsel af arbejde gennem dig/jer! 🙂
Vi er meget glade for den fine isætning af døren ind til stuen og nyder den hver aften – passer så godt til huset her at folk tror at den altid har været der… 😉
Bedste hilsner fra Karsten og familie”